+31 6 15 66 04 02 info@albochris.nl
Wijnstraat 75 - K33311BT Dordrecht

Tarieven

Wij hanteren 2 tarieven :

Vaste prijs per project :

Bij Algemene Bouwcoördinatie Chris  rekenen we een vaste prijs uit per project, bepaald op maat van het project, om de simpele reden dat elk bouwproject anders is. Voor sommige projecten moeten we binnen de maand klaar zijn, voor andere dan weer binnen een half jaar. De intensiteit en de tijd die we werkelijk spenderen zijn van groot belang voor de prijsbepaling

Variabele prijs per project :

De meeste bouwcoördinatoren berekenen hun factuur met een percentage ten opzichte van de totale bouwkost. “Over het algemeen doen we dit ook als extra nazicht. De kosten voor de bouwcoördinator komen dan uit op 5 à 10 procent van de totale bouwkost.”

Kost die geen kost is  :

Je mag dit in principe niet zien als een extra kost.

Initieel is dit uiteraard een kost, maar je bespaart meer uit dan het je kost.

Bovendien neemt de bouwcoördinator werk uit handen van andere bouwpartners. Hij neemt tijdrovende taken over van andere partijen waarmee de bouwcoördinator complementair werkt, waardoor de eindfactuur zakt.

Wanneer we met een project beginnen, vragen we offertes op bij aannemers en maken we een totale kostprijsberekening. Dan adviseren we onze klant om samen te werken met een bepaalde aannemer. Dit is puur advies, de klant beslist zelf met welke aannemer we in zee gaan.

Door deze tussenkomst liggen de offertes lager dan de gemiddelde prijzen.

Wanneer je als particulier naar een aannemer stapt, is de prijs al snel 5 à 10% hoger dan de prijs die wij ontvangen.

De bouwcoördinator is klant van de aannemers waardoor betere voorwaarden mogelijk zijn